''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

54774 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


31 March 2022

DEKLARIMI I PASURISË NGA ZYRTARËT PUBLIK INTERVSITË E DREJTORIT TË AKK-SË, YLL BULESHKAJ PËR KTV- KOHAVISION

Kthehu tek lajmet tjera