''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

54761 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 March 2022

Intervistë e Drejtorit të Agjencisë kundër Korrupsionit, Yll Buleshkaj në kanalin Televiziv T7

Kthehu tek lajmet tjera