Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

54722 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 February 2022

Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z. Yll Buleshkaj,me rastin e 14 vjetorit të pavarësisë ju uron të gjithë qytetarëve festën e 17 Shkurtit, ditën e shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Kthehu tek lajmet tjera