''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

54700 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


24 January 2022

Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj priti në takim Udhëheqësin e Zyrës së Këshillit të Evropës, në Kosovë z. Frank Power

Forcimi i  bashkëpunimit mes Agjencisë kundër Korrupsionit dhe Këshillit të Evropës, ishte temë diskutimi mes Drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsionit,   z. Yll Buleshkaj dhe Udhëheqësit  të Zyrës së Këshillit të Evropës (KE), në Kosovë  z. Frank Power.

 

Duke i uruar z. Buleshkaj, marrjen e detyrës së re, Udhëheqësi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë,  z. Frank Power tha se Këshilli I Evropës është i përkushtuar në thellimin e bashkëpunimit me AKK-së, në njërën nga komponentët mjaft të rëndësishme  që është parandalimi dhe luftimi i korrupsionit në Kosovë dhe zbatimin e projektit PEC III.

 

Në anën tjetër, Drejtori i AKK-së, z. Yll Buleshkaj, në takimin me z. Frank Power, paraqiti prioritetet dhe planet e AKK-së me rastin e marrjes së detyrës dhe theksoi se forcimi i mekanizmave në parandalimin dhe luftimin e Korrupsionit do të jenë prioritet  në fushëveprimin e AKK-së, ndërsa AKK është përkushtuar për forcuar bashkëpunimin me të gjithë partnerët në  parandalimin dhe luftimin e Korrupsionit në Kosovë.


Forcimi i  bashkëpunimit mes Agjencisë kundër Korrupsionit dhe Këshillit të Evropës, ishte temë diskutimi mes Drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsionit,   z. Yll Buleshkaj dhe Udhëheqësit  të Zyrës së Këshillit të Evropës (KE), në Kosovë  z. Frank Power.

 

Duke i uruar z. Buleshkaj, marrjen e detyrës së re, Udhëheqësi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë,  z. Frank Power tha se Këshilli I Evropës është i përkushtuar në thellimin e bashkëpunimit me AKK-së, në njërën nga komponentët mjaft të rëndësishme  që është parandalimi dhe luftimi i korrupsionit në Kosovë dhe zbatimin e projektit PEC III.

 

Në anën tjetër, Drejtori i AKK-së, z. Yll Buleshkaj, në takimin me z. Frank Power, paraqiti prioritetet dhe planet e AKK-së me rastin e marrjes së detyrës dhe theksoi se forcimi i mekanizmave në parandalimin dhe luftimin e Korrupsionit do të jenë prioritet  në fushëveprimin e AKK-së, ndërsa AKK është përkushtuar për forcuar bashkëpunimin me të gjithë partnerët në  parandalimin dhe luftimin e Korrupsionit në Kosovë.

Kthehu tek lajmet tjera