''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

54689 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


13 January 2022

Drejtori i AKK-së z. Yll Buleshkaj pranon letër urimi nga Auditorja e Përgjithshme znj. Vlora Spanca

Drejtori i  Agjencisë kundër Korrupsionit z. Yll Buleshkaj ka pranuar letër urimi nga Auditorja e Përgjithshme e Zyrës Kombëtare të Auditimit, znj. Vlora Spanca e cila ka uruar Drejtorin e ri të AKK –së për marrjen e detyrës dhe ka shprehur përkushtimin për thellim të bashkëpunimit ndërinstitucional dhe avancimin e bashkëpunimit mes ZKA së dhe AKK-së.

 

 

Shkarko Dokumentin

Kthehu tek lajmet tjera