''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

451 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 February 2018

Agjencia Kundër Korrupsionit të gjithë qytetarëve të Republikës ia uron përvjetorin jubilar të Pavarësisë

Kthehu tek lajmet tjera