''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

37839 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


09 December 2018

Ekspozitë me fotografi që evidentojnë dëmet e korrupsionit në shoqëri

9 dhjetor 2018 - Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit drejtoi i Agjencisë z. Shaip Havolli ka marrë pjesë në ekspozitën me imazhet që evidentojnë dëmet e korrupsionit në shoqëri kosovare.

Kjo ekspozitë u realizua nga fotografitë e pranuara në kuadër të një konkursi të hapur për imazhet (foto dhe video) për ilustrimin e dëmeve të korrupsionit në përditshmërinë e shoqërisë kosovare. Ekspozita u organizua nga Instituti Kosovar për Demokraci (KDI) me mbështetjen e Ambasadës gjermane në Kosovë.  

Kthehu tek lajmet tjera