''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

350 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


28 March 2018

Raport Vjetor Janar-Dhjetor 2017

Raport Vjetor Janar-Dhjetor 2017

Kthehu tek lajmet tjera