Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1362 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


02 December 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Universitetit Publik te Gjilanit "Kadri Zeka"

Shkarko dokumentin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera