Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1350 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


05 October 2016

Drejtori i AKK-së z. Havolli priti ambasadoren holandeze në Kosovë znj. Willems

Prishtinë, 05 tetor 2016 - Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli,  ka pritur sot në takimin e parë njoftues znj. Gerrie Willems Ambasadore e  Holandës në Kosovë, ku  diskutuan çështjet e  bashkëpunimin në mes  Ambasadës  Holandeze dhe Agjencisë Kundër Korrupsionit,  në fushën e zbatimit  të ligjit për  Parandalimin  dhe Luftimit te Korrupsionit, si dhe avancimin e bashkëpunimit vendor dhe ndërkombëtare.

Z. Havolli gjatë takimit e njoftojë Ambasadoren Willems për prioritetet e Agjencisë, si dhe shprehu zotimin se do të angazhohet skajshmërisht në zhvillimin e politikave anti-korrupsion në Kosovë.

Nga ana e saj, ambasadorja Willems ka uruar z. Havolli për detyrën e re, ndërsa shprehu gatishmërinë për bashkëpunim.

Të dy bashkëbiseduesit u dakorduan për bashkëpunim të më tejmë në një frymë miqësore.

Kthehu tek lajmet tjera