Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1348 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


29 September 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Komunës së Gjilanit

Për të shkarkuar opinionin kliko 

Ketu

Kthehu tek lajmet tjera