Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1339 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


04 August 2016

AKK I rekomandon Ministrisë së Infrastrukturës anulimin e procedurave të tenderit “Rehabilitimi I rrugës: Lipjan Magurë L-9280 m"

Shkarko opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera