Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1335 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


13 July 2016

Ekziston konflikt interesi ne rastin e zyrtarit Branislav Mirosavljevic

Agjencia kunder Korrupsionit  ka nxjerr vendim duke konstatuar se ekziston konflikti i interesit ne rastin e zyrtarit te larte publik  Branislav Milosavljevic i cili eshte  Keshilltar Komunal ne Komunen e Zvecanit dhe njekohesisht pronar ne biznesin privat "Bane".

 

 

Shkarko vendimin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera