Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1332 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


11 July 2016

AKK-ja i rekomandon Ndërrmarjes Publike Banesore anulimin e procedurave të prokurimit per "Furnizim me automjete transportuese PICK UP për nevoja të NPB-re"

Kliko këtu për ta shkarkuar Opinionin

Kthehu tek lajmet tjera