Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1322 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 June 2016

Studentët hoalndez vizituan AKK-në

Prishtinë, 15 qershor 2016 - Sot Agjencia kundër korrupsionit ka qenë nikoqire e një grupi të studentëve të Baçelorit nga Kolegji Universitar i Amsterdamit nën udhëheqjen e ligjerueses Dr. Anne de Graaf, të cilët po qendrojnë në Kosovë nga 7 deri 17 Qershor.

 

 

Zyrtarët e Agjencisë i njoftuan studentët holandez për misionin e këtij insitucioni sidhe për luftimin dhe parandalimin e korrupsionit në përgjithësi në Republikën e Kosovës.

Kthehu tek lajmet tjera