Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1307 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 May 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Kllokotit

Agjencia kundër korrupsionit përmes një Opinioni ka kërkuar nga Komuna e Kllokotit anulimin e procedurave të tenderimit për tenderin "Ndërtimi I Qendrës Kulturore-faza II"

Për te shkarkuar opinionin klikoni

ketu

Kthehu tek lajmet tjera