Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1293 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 March 2016

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Fushë Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Blerja e fidanëve të mollë për të ndihmuar fermerët" dhe "Blerja e fidanëve të mjedrës për të ndihmuar fermerët"

Opinion i Agjencisë rekomandon Komunën e Fushë Kosovës anulimin e procedurave të prokurimit lidhur me tenderin "Blerja e fidanëve të mollë për të ndihmuar fermerët" dhe "Blerja e fidanëve të mjedrës për të ndihmuar fermerët"

Për më shumë shkarko 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera