Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1287 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


04 March 2016

AKK I rekomandon KOSST anulimin e tenderit “Furnizim me aksesor të TI”

Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinion i kërkojë KOSTT anulimin e procedurave të tenderit “ Furnizim me aksesor të TI”.

 

Për më shumë shkarko

 

opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera