Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1281 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


24 February 2016

AKK i adreson opinion Komunës së Kamenicës

AKK-ja rekomandon anulimin e procedurave të prokurimit për furnizim me material për zyre dhe material të shtypit

Për më shumë shkarko 

opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera