Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

RAPORTO TANI:

1276 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


16 February 2016

AKK i rekomandon komunës së Gjilanit anulimin e tenderit “Furnizim me IPED-a për nevoja të këshilltarëve komunal”

Prishtinë, 16 shkurt 2016 - Agjencia kundër korrupsionit përmes një opinioni I ka rekomanduar Komunës së Gjilanit anulimin e procedurave të tenderit “Furnizim me IPED-a për nevoja të këshilltarëve komunal” në mënyrë që të evitohen parregullsitë e evidentuara.

 

Për më shumë

shkarko Opinioni si PDF

Kthehu tek lajmet tjera