Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1271 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 February 2016

AKK I rekomandon MBPZHR-së anulimin e Tenderit “Larja e automjeteve të MBPZHR-së”

Agjencia kundër Korrupsionit përmes një opinion I kërkojë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural që të anulojë  procedurat e tenderit “larja e Automjeteve të MBPZH-së”

 

Për më shumë 

shkrako opinion si PDF

Kthehu tek lajmet tjera