Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

1267 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


04 February 2016

Ekziston Konflikt Interesi në rastin e zyrtares Nadire Hoxha- Keshilltare Komunale ne Kuvendin Komunal te Therandes

Shkarko vendimin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera