''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1259 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


07 December 2015

AKK i adreson opinion Komunës së Prishtinës

Për të shkarkuar opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera