''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1243 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


23 October 2015

Vendim i Agjencisë për Zyrtaren Mimoza Kusari Lila- Kryetare e Komunës së Gjakoves

Kryetare e Komunës së GjakovesLinku per shkarkim

Kthehu tek lajmet tjera