''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1236 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


12 October 2015

AKK i adreson opinion Komunës së Pejës

Për të shkarkuar Opinionin klikoni Këtu

Kthehu tek lajmet tjera