Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

346 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


22 November 2016

Takimi i drejtorit të AKK-se z Shaip Havolli me ambasadorin amerikan në Kosovë, Greg Delawie /Prishtinë, 22 Nëntor 2016