''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

2992 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


01 November 2013

Vizita e delegacionit të Komisionit për Parandalimin e Konfliktit të Interesit nga Mali i Zi /Selia e AKK-se, 31 Tetor 2013