''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

2991 - Fotogaleria_single_page | AKK

Këndi i shtypit

Fotogaleria


05 August 2013

Takimi I drejtorit të AKK-së Z. Hasan Preteni me kryesuesin e Divizionit Fuqizues të EULEX-it , z. Peter Bach