Corruption ends with your help...

0800 10 800

Calls are free of charge, confidential and reliable!

1839 - Lajmet | AKK

News


28 June 2021
AKK publikon regjistrat e deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik

Në pajtim me Ligjin për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin ...
[more]

16 June 2021
“Sinjalizo”

Prishtinë, 16 qershor 2021 Agjencia Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me Iniciativën Rajonale Kundë...
[more]

27 April 2021


[more]

30 March 2021


[more]

29 March 2021


[more]

25 March 2021


[more]

22 March 2021


[more]

02 March 2021


[more]

01 March 2021


[more]

15 February 2021


[more]

11 February 2021


[more]

02 February 2021


[more]

01 February 2021


[more]