''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

955 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


02 December 2010

Me ftesën e Bankës Botërore,Drejtori i AKK-se do të marë pjese në konferrncën e organizuar nga ky mekanizem i lartë financiarë,tema e konferences do të jetë “Përpjekjet e Përbashkë

Me ftesën e Bankës Botërore,Drejtori i AKK-se do të marë pjese në konferrncën e organizuar nga ky mekanizem i lartë financiarë,tema e konferences do të jetë “Përpjekjet e Përbashkëta në Luftën kunder Korrupsionit”Konferenca do të mbahet nga 6-8 Dhjetorë 2010 në Washington DC.

Kthehu tek lajmet tjera