''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

954 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


22 November 2010

Agjencia kundër Korrupsionit do të jetë pjesë e grupit që do të vizitojnë, Zyren Qëndrore kundër Korupsionit në Varshavë të Polonisë

Sot prej dates 22 -26 nëntor tre zyrtarë të Agjencisë kundër Korrupsionit -së do të jenë pjesë e grupit që do të vizitojnë ,Zyren Qëndrore kundër Korupsionit në Varshavë të Polonisë,ky aktivitet u organizua dhe finansua nga Projekti I BE-së për Mbështetjen e Mekanizmave Anti-Korrupsion.

Ky udhëtim studimorë do të ketë për qëllim shkëmbimin e përvojave dhe marjen e praktikave të mira.

Kthehu tek lajmet tjera