''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

952 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 November 2010

Konferenca e 14 Ndërkombëtare kundër Korrupsionit

Në Konferencen e 14-të Ndërkombëtare kundër Korrupsionit,e mbajtur nga 9 - 12 Nëntor në Bangkok të Tajlandes ka mare pjesë edhe Drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit Z.Hasan Preteni ,në konferencën ndërkombëtare kundër Korrupsionit kanë marrë rreth 140 shteteve me 1400 pjesmarrës.

Kthehu tek lajmet tjera