''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

946 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


15 July 2010

Takimi i Drejtorit te Agjencisë kundër Korrupsionit Hasan Preteni me Presidentin e Kosoves Fatmir Sejdiun

Me 8 korrik në presidencën e Kosovës është pritur drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit Hasan Preteni nga Presidenti i Republikës së Kosovës Fatmir Sejdiu

Foto nga Takimi i Drejtorit te Agjencisë kundër Korrupsionit Hasan Preteni me Presidentin e Kosoves Fatmir Sejdiun.

Kthehu tek lajmet tjera