''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

945 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


13 July 2010

Takimet mujore te Agjencise kunder Korrupsionit dhe Prokurorise se EULEKSIT

Drejtori i Agjencise Kunderkorrupsionit Hasan Preteni me Kryeprokurorin e Euleksit Wan Wresnik

Kthehu tek lajmet tjera