''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

938 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 June 2010

Zyrtari i lartë publik që nuk dëshironë ta publikojë pasurinë

Në mesin e zyrtarëve të lartë publik të cilët e kanë deklaruar pasurinë është edhe z. Behgjet Pacolli Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës i cili ka kërkuar që pasuri a e tij të mos i publikohet.

1. Shkresa e z.Pacolli

2. Shkresa e z.Pacolli

Kthehu tek lajmet tjera