''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

931 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


22 February 2010

Komisioni për çështje Politike të Ansamblesë Parlamentare të këshillit të Evropës vizitoj Agjencinë Antikorrupcion

Komisioni për çështje Politike të Ansamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës vizitojë Kosovën.

Delegacioni nga këshilli i Evropws në krye me Z. Bjorn Von Sydow, Kryesues i Komisionit për Çështje Politike të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, dhe Raportues mbi situatën politike në Kosovë, ka vizituar Kosovën.

Në agjendën e delegacionit nga këshilli i Evropës ishte edhe vizita në Agjencinë Antikorrupsion, ku janë takuar me drejtorin e Akk-së Z.Hasan Preteni .

Me këtë rast Drejtori i Akk-së Z.Hasan Preteni i njoftoj për punën e Akk-së të arriturat dhe vështirësit e Agjencisë Antikorrupsion.

Z. Sydow shoqërohej nga znj. Sonia Sirtori, Sekretare e Komisionit për Çështje Politike të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, znj. Ann-Sofi Lindenbaum, Këshilltare, Parlamenti Suedez, znj. Nathalie Bargellini, Zyrtare për Media e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës.

Në shoqërim të këtij delegacioni ishte kryesuesja e Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë znj. Orsolya Szekely.

Kthehu tek lajmet tjera