Korrupsioni mbaron me ndihmën tuaj...

0800 10 800

Thirrjet janë pa pagesë, konfidenciale dhe të besueshme!

928 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 January 2010

Student nga Venediku i Italisë vizitojnë Agjencinë Kosovare Kundëkorrupsionit

PRISHTINë,15 JANAR 2010 - Një grup studentësh prej 90 vetash nga Venediku i Italisë po qëndrojnë në Kosovë. Këta studentë janë të nivelit të magjistraturës për Drejtat e Njeriut dhe Demokratizimit, të Institutit Universitar Ndër-Evropian.

Ata në Kosovë kanë ardhur për të parë nga afër zbatimin e të drejtave të njeriut, me ç'rast kanë vizituar Agjencinë Kosovare Kundëkorrupsionit.

15 studentë nga ky grup prej 90 vetash gjatë vizitës në Agjencinë Kosovare Kundërkorrupsionit janë informuar për punën e Agjencisë Kosovare Kundërkorrupsionit nga zyrtarët e lartë të AKK-së

GJatë këtij takimi është shpalosur puna dhe të arriturat të deri më tash,siÇ është sundimi i ligjit , bashkëpunimi me institucionet vendore dhe ndërkombëtare. 

Kthehu tek lajmet tjera