''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1403 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


21 August 2017

AKK i adreson opinion Komunës së Vushtrrisë

Shkarko Opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera