''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1395 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


22 May 2017

Agjencia Kundër Korrupsionit fituese e turneut “Champions”

Skuadra e futbollit të vogël të Agjencisë Kundër Korrupsionit është shpallur fituese e Turneut Ndërkombëtar “Champions” të organizuar nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë.

Agjencia Kundër Korrupsionit në finalen e këtij turneu është takuar me skuadrën e Radio Televizionit të Kosovës, të cilën e ka mposhtur me rezultatin përfundimtar 3:1.

Në edicionin e 10-të të Turneut ”Champions” kanë marrë pjesë gjithsejtë 16 skuadra që kanë përfaqësuar organizata dhe institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.

Kthehu tek lajmet tjera