''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1384 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


30 March 2017

Ftesë për media

Prishtinë, 30 mars 2017 - Ftohen të gjitha mediat që të marrin pjesë në konferencën për shtyp të organizuar nga  Agjencia kundërKorrupsion.

 

Konferenca  do të  mbahet nesër me datën  31.03.2017 në ndërtesën e Agjencisë kundërKorrupsion, duke filluar prej orës 10:45.

 

 

Në konferencë do të  bëhet prezantimi i raportit për vitin 2016 i punës së Agjencisë kundërKorrupsion nga Drejtori i AKK-së  Z.Shaip Havolli.

Kthehu tek lajmet tjera