''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1380 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 March 2017

AKK i adreson opinion Ministrise se Administrates Publike

Shkarko Opinionin si PDF

Kthehu tek lajmet tjera