''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1379 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


13 March 2017

Përditësim i statusit të procesit të deklarimit të pasurisë - 10 mars 2017

Në dy javët e para të afatit ligjor për deklarimin e pasurisë (periudha 1-10 mars), formularët e deklarimit në Agjencinë Kundër Korrupsionit i kanë  dorëzuar 394 nga gjithsejtë 4488 mbajtës të posteve të larta publike që janë të obliguar të deklarojnë pasurinë e tyre.

 

Deri në fund të afatit për deklarimin e pasurisë (31 mars) kanë mbetur edhe 21 ditë. Agjencia Kundër Korrupsionit i bënë thirrje të gjithë zyrtarëve të lartë që të dorëzojnë formularët e deklarimit të pasurisë në përputhje me afatet ligjore.  Agjencia është në dispozicion të të gjithë zyrtarëve në mënyrë që procesi i deklarimit të pasurisë të kryhet me sukses.

 

 

Procesi i deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik kryhet në përputhje me Ligjin për Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Pasurisë të Zyrtarëve të Lartë Publik dhe Deklarimin, Prejardhjen dhe Kontrollin e Dhuratave për të Gjithë Personat Zyrtarë.

Kthehu tek lajmet tjera