''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1378 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


03 March 2017

Numri I zyrtarëve që kanë deklaruar pasurinë deri më 3 mars

Kthehu tek lajmet tjera