''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1362 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


02 December 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Universitetit Publik te Gjilanit "Kadri Zeka"

Shkarko dokumentin si pdf

Kthehu tek lajmet tjera