''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1358 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


01 November 2016

Shefja e EULEX-it u takua me drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Sot, shefja e  EULEX-it Alexandra Papadopoulou, u takua me drejtorin e ri të Agjencisë Kundër Korrupsionit, Z. Shaip Havolli. Të dy  krerët shprehën përkushtimin e tyre  për vazhdimin e bashkëpunimit të mirë ekzistues,  ndërmjet Agjencisë dhe EULEX-it, ndërkohë që Z. Havolli ka prezantuar  qëllimet kryesore të Agjencisë për të ardhmen,  si dhe sfidat me të cilat përballet në punët e përditshme të saj.

 

http://www.eulex-kosovo.eu/?page=2,27,516

Kthehu tek lajmet tjera