''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1351 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


07 October 2016

Opinion i Agjencisë adresuar Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës

Për të shkarkuar opinionin kliko 

Ketu

Kthehu tek lajmet tjera