''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1348 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


29 September 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Komunës së Gjilanit

Për të shkarkuar opinionin kliko 

Ketu

Kthehu tek lajmet tjera