''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1347 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


26 September 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Ministrisë së Drejtësisë

Kthehu tek lajmet tjera