''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1345 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


18 August 2016

Opinioni i Agjencise adresuar Universitetit Publik "Hasan Prishtina"

AKK-ja i rekomandon Universitetit Publik "Hasan Prishtina" anulimin e procedurave të prokurimit të tenderit "Furnizim me Pajisje laboratorike dhe Pajisje të tjera për nevoja të UP-së (LOT 1)"

Opinioni mund ta shkarkoni 

këtu

Kthehu tek lajmet tjera