''KJO FAQE ËSHTË E ARKIVUAR DHE NUK AZHURNOHET MË. FAQJA E RE ZYRTARE E AGJENCISË PËR PANADALIMIN E KORRUPSIONIT ËSHTË www.apk-rks.net.
JU LUTEMI KLIKONI KËTU PËR TË VIZTUAR FAQEN E RE.

1343 - Lajmi_i_plote | AKK

Lajmet

Lajmet


17 August 2016

Vendim i Agjencisë për zyrtarin Bashkim Bekolli-Këshilltar Politik në Ministrinë e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor

Për të shkarkuar vendimin klikoni 

Kthehu tek lajmet tjera